27.11. 2012 / č. 355_D - Psychiatrické minimum

• Akreditace: MPSV 2011/1402-PC/SP/VP/PP
  • Hodinová dotace kurzu: / 1 den / 8 výkových hodin / 9:00 - 16:30 /
  • Místo konání : Praha 2, Belgická 22 - Vzdělávací centrum diakonie ČCE, 1. patro
  • Určení: Pro sociální pracovníky a pracovníky přímé péče v pobytových, ambulantních a terénních službách, pracovníky azylových domů, nízkoprahových zařízení, sociálních poraden a sociální pracovníky úřadů.
  • Pro přihlášení na kurz a více informací klikněte na název kurzu

• Obsah/cíle kurzu: Úvod do teorie psychiatrických diagnóz a problematiky lidí s psychózami a jiným duševním onemocněním. Změny v chování pomáhající rozpoznat přítomnost psychiatrické dg. Možnosti komunikace s lidmi s psychiatrickou diagnózou, organizace péče a denního rytmu přizpůsobená potřebám klientů, zvládání problematického chování lidí s psychiatrickou diagnózou.
  • Lektorka: Mgr. Petra Tošnerová - vystudovala FTVS, obor pedagogika zdravotně postižených, pracovala jako psychiatrická sestra na psychoterapeutickém oddělení PL Bohnice. Je dlouholetou lektorkou DČCE v oblasti psychiatrie, nyní pracuje jako supervizorka a organizátorka marketingových průzkumů.
  • Cena kurzu:  0,-Kč
  • Přihláška na kurz

!KURZ JIŽ OBSAZEN = PŘIHLAŠUJETE SE JEN JAKO NÁHRADNÍCI!