zde můžete diskutovat, klást otázky....
Ochrana proti SPAMu: opište kontrolní číslo. Jestliže číslo nemůžete přečíst, obnovte obrázek. CAPTCHA

medicine for ear aches  <a href=http://reductil.ayosport.com/>acheter reductil</a>  convertible tablet pc comparison

That's really thikning out of the box. Thanks! http://jncmkikzojx.com [url=http://brsqifxvrm.com]brsqifxvrm[/url] [link=http://oqtauwjtdjj.com]oqtauwjtdjj[/link]

Shiver me timbers, them's some great <a href="http://ltrfkmkr.com">inoormatifn.</a>

All things codndieres, this is a first class post http://zzzner.com [url=http://halcexr.com]halcexr[/url] [link=http://deoxdu.com]deoxdu[/link]

It's much easier to <a href="http://edotrnk.com">unnsdetard</a> when you put it that way!

A piece of eroiitdun unlike any other!

Je neodpovědné od Akreditační komise MPSV, e akredituje kurzy šetrné sebeobrany a to ,8, 16 nebo 24  hodinové, kde lektoři, kteří neabsolvovali speciální kurzy na MPSV od odborných lektorů z Velké Británie a Holandska a dále se sami systematicky nevzdělávají, že ohrožují tímto způsobem klienty i pracovníky. Už jste někdy zažili, že by byli pracovníci schopni zvládnout za takto krátkou dobu speciální systém úchopů a držení vyžadující nejméně týdenní výcvik a dále se v tomto systematicky vzdělávat. Opět nekvalita vítězí na diktátem peněz a toho, že zařízení má potvrzeno, že jeho pracovníci absolvovali kurz šetrné sebeobrany, který žádným kurzem sebeobrany není. Je to podobné, když tato komise akreditovala pod hlavičkou šetrné sebeobrany osmihodinový výcvik vedený lektory bojových umění a policisty. Obracíme se na MPSV a AK MPSV.
Mgr. Eva Pogodová
Předsedkyně Asociace průvodců v problematice rizikového chování

Ano, v tuto chvíli již ano !

Má tahle diskuse správce?

ptejte se, reagujte....